Lucas shortlisted for the Construction News Specialist Awards 2022

Lucas beats to the rhythm of Cadence at King’s Cross

Outstanding health and safety record recognised with awards shortlisting

Lucas creates new product testing area for Hearst UK

Lucas to take part in AkzoNobel’s Collaborative Sustainability Challenge

18th March 2022

Return to Television Centre for latest phase of redevelopment

A Lucas decorations team is returning to the former BBC Television Centre in West London, this time working throughout a new 9-storey plus basement commercial building currently under construction.

We will undertake a full painting programme to the core of the building, all office spaces, staircases and back of house areas.

Lucas refurbishment and decorating teams have previously been deployed to the Grade II listed circular Television Centre building known as The Helios, and to the newly-built curved outer building known as The Crescent.

Lucas also previously undertook a series of enabling works at the start of the redevelopment and built a fabulous marketing suite, and has carried out a number of packages at the adjacent development, White City Place. So we have played a major role in the rejuvenation of this part of West London.

Our latest project is for the main contractor Laing O’Rourke, working alongside Stanhope, in partnership with Mitsui Fudosan and Aimco.